Vastuullisesti Suomesta
Biohajoava tiskirätti painamaton luonnonvalkoinen

Biohajoava tiskirätti painamaton luonnonvalkoinen

1,20 

Biohajoava tiskirätti, painamaton luonnonvalkoinen  on valmistettu norjalaisesta selluloosakuidusta (70 %) ja puuvillasta (30%). Tuotetta voi värjätä ja sen pintaa voidaan kuvioida painamalla ja tulostamalla. Nurjalla puolella on matala pintastruktuuri. Katso hinnasto oman kuvan painattamiselle  
Kuvaus

Biohajoava tiskirätti painamaton luonnonvalkoinen sopii kaikkeen DIY askartelyyn. vain mielikuvitus on rajana ja liinaa voi käyttää lähestulkoon kuin kangasta.

Biohajoava tiskirätti painamaton luonnonvalkoinen on yksi useista väreistä. Katso koko valikoima suosikeista ja osta oma lempivärisi tai vaikka jokaiseen eri siivouskohteeseen oma väri. Koodaa siivous väreillä ja keittiön liina pysyy keittiön pinnoilla, saunan siivousliina on omansa ja vessan siivous sujuu kolmannella värillä. Värikoodattu siivous on päivän juttu.

Luonnonkuituiset liinat on helppo pestä puhtaiksi pesukoneessa 60-90 asteessa. Ekologinen vaihtoehto on laittaa likainen ja mahdollisesti jo tunkkaiselle tuoksuva liina tiskialtaaseen, kaataa hieman soodaa ja kirkasta ruokaetikkaa liinan pintaan, antaa  aineiden kuohua rauhassa. Kylmälla vedellä  huuhtelu ja liina on jälleen käyttövalmis. Rumpukuivausta emme suosittele, sillä luonnonkuidut voivat kutistuvat.

Liinaa voidaan kuvioida myös painamalla ja tulostamalla. Pyydä omalla kuvallasi tarjous myynti@morejoy.fi tai hanki tekstiilitussit omaan askarteluun verkkokaupastamme.

Liina kannattaa hävittää pitkän käytön jälkeen keittiökompostissa. Materiaali hajoaa kokonaan 24 viikossa eikä siitä jää luontoon mitään jälkeä. Katso, kuinka me teemme More Joy ympäristötyötä.

Lisätiedot
Paino 0,011000 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)
Categories

Tuotetunnus: 1299

Kategoriat: Muut tuotteet, Tiskirätit, Tiskirätti painamaton valk.

Tagit: biohajoava tiskirätti, dishcloth, DIY, keittiöliina, painamaton, sieniliina, siivousliina, tiskirätti, valkoinen, wettex

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet