Nopeat toimitukset

Verkkokaupassa tehtävät tilaukset takaavat nopeat toimitukset ja kiitämme Sinua jokaisesta tilauksesta. Muistathan, että palvelemme silti mielellämme myös puhelimitse, kun jotain kysyttävää tulee. Me haluamme tehdä arjestasi iloisen ja mahdollisimman vaivattoman. Siksi lähetämme tuotteet vaikka puolestasi kaverin osoitteeseen.

Meillä toimitukset pakataan usein heti kun ne saapuvat tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lupauksemme on 5 vrk, mutta käytännössä pikkupakettina tai postilähetyksenä toimitetut tuotteet ovat matkanneet jo yhdessä vuorokaudessa kotipaikkakunnallesi.

Ulkomaille toimitettavat lähetykset pakataan samoin, mutta logistiikka vie 3-10 päivää kohdemaasta riippuen.

Kaikissa toimituksissa käytämme seurantakoodeja siitä syystä, että perinteisen kirjepostin hukkumis- ja myöhästymismäärät alkoivat kasvaa. Me haluamme tarjota luotettavan ja seurattavan toimitustavan kaikille.

Suuremmissa toimituksissa lähetämme tilausvahvistuksen erikseen, kun olemme varmistaneet, että tuotteita löytyy varastosta haluttu määrä. Mikäli jokin tuote on loppu, sitä normaalisti painetaan jo seuraavana päivänä.

Jälleenmyyjät ja maahantuojat ovat antaneet hyvää palautetta siitä, että tuotteet saapuvat lähes aina odotettua nopeammin.