Vastuullisesti Suomesta
Nopea toimitus
Tutustu tarjouksiin!

Yritys

MORE JOY

More Joy on suomalainen design yritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan tuo iloa arkeen. Meidät tunnetaan hyvästä suunnittelusta, väreistä ja kuoseista, joita painamme kodin käyttötekstiileihin. Päätuotteemme ovat selluloosakuituinen keittiöliina ja -puolipellavainen pyyhe, joita valmistetaan myös useille kansainvälisille asiakkaille alihankintana. Meidät tunnetaan paitsi korkean laadun ja nopeiden toimitusten johdosta, myös ympäristötyöstämme. 

More Joy Oy perustettiin 1997 nimellä Kuitukuu, tuottamaan painettuja tekstiilejä, jotka kuoseillaan tuovat iloa arkeen. Tuotteita ja kuoseja rakennettiin kokonaisuuksiksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Kansainväliset messut toivat asiakkaita Aasiasta, Euroopasta ja Yhdysvaltojen mantereelta ja 2005 oli aika rakentaa perheyrityksestä kansainvälisesti tunnettu brändi, More Joy. Asiakkaat ovat yhä edelleen tärkein osa yritystä – vai pitäisikö sanoa, koko yrityksen sydän.

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla, tuottaen pitkän elinkaaren omaavia käyttötuotteita, jotka lopuksi maatuvat kokonaan muuttuen uudeksi kasvuenergiaksi. Ympäristösertifikaatti ISO 14001 ohjaa kaikkea toimintaamme. Valitsemme myös jokaisen materiaali- ja väritoimittajan tarkoin kriteerein ja kestävän kehityksen periaatteella. Esimerkiksi tiskirätteihin käytettävä selluloosakuitu tulee kokonaan norjalaisista FSC sertifioiduista metsistä ja pieni puuvillan osuus on intialaista, erittäin lyhytkuituista jätepuuvillaa, joka ei kelpaa muuhun tekstiilituotantoon – tässä tuotteessa jäte käytetään hyödyksi. Olemme myös itse auditoineet Euroopassa toimivan materiaalitehtaan. Toimintamme tukee luonnon monimuotoisuutta myös yhteistyökumppanuuksin SLL ja WWF kautta.

Visiomme on olla maailman tunnetuin ja ympäristöystävällisin tekstiilipainotalo, joka vähentää kertakäyttötuotteiden käyttötarvetta. Viemme tuotteita yli 30 maahan ja tuotamme useita, tunnettuja lisenssimallistoja.  

TISKIRÄTIT

Skandinaaviset ja graafiset kuviot tuovat iloa sisustukseen ja arjen keittiötöihin päivittäin.

Ihana tapa piristää arkea ja siivouspäivää – design keittiöliina kodin sävyihin ja sesonkiin sopivalla tavalla

TIIIMIMME

Tutustu meihin

Susanna

TOIMITUSJOHTAJA & TEKSTIILISUUNNITTELIJA

Susanna painoi omia kuoseja isoäitinsä kellarissa jo lapsena, koska rakasti suunnittelua ja käsillä tekemistä. Myöhemmin hän opiskeli tekstiilisuunnittelua, ja ryhtyi heti valmistuttuaan suunnittelemaan tuotteita, jotka toivat uudenlaista iloa arkeen. Hän halusi suunnitella ja tuottaa tuotteita jotka olisivat kauniita ja käytännöllisiä. Näin syntyivät myös keittiöliinat, jotka ovat ekologisia ja tuottavat kuoseillaan iloa käyttäjilleen. Näin myös ikävältä tuntuva siivous muuttuu mukavammaksi. Nykyään Susanna ja More Joy jakavat kodin sisustamisen ja siivouksen iloa eri puolilla maailmaa. Myös ekologisuus ja jätteettömyys korostuvat kaikessa toiminnassa.

Mikko

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Mikko syntyi maaseudulla, jossa kaikkea käsin tekemistä on aina arvostettu ja jossa luonto on ihmistä lähellä. Kiinnostus tekniikkaan ja puutöihin vei Mikon Ruotsiin, jossa hän työskenteli arvostettuna hienopuuseppänä yli kymmenen vuotta. Palattuaan Suomeen hän perusti oman verstaan, jonka myöhemmin yhdisti Susannan yrityksen kanssa. Mikon peräänantamattomuus ja kiinnostus tuotannon kehittämiseen ovat vieneet More Joy:ta kohti kansainvälisiä markkinoita. Mikon suunnittelema ja rakentama automaattinen painolinja tarroituksineen ja pakkauksineen on vertaansa vailla, eikä vastaavaa löydy mistään. Mikolle tärkeintä on tuottaa huippulaatuisia tuotteita ja palvella kaikkia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Ostoskori
Hae tuotteet