MORE JOY

 

MORE JOY:n  missio on tuoda iloa kuosiemme välityksellä kaikkien arkeen. Meidän kauniit ja leikkisät pohjoismaiset kuosit tuovat ulkonäöllään eloa kotiisi, ja innoittavat sinua tekemään arjen askareita. Siivouskin voi olla täynnä iloa!

_ _ _

Intohimomme on tuottaa kestäviä ja ekologisia tuotteita, jotka hellivät ympärillä olevaa luontoamme samalla kuin jaamme pohjoismaisen suunnittelun minimalistisuutta kuluttajille. Tuotteemme toimitetaan sinulle keskeltä suomalaista luontoa.

_ _ _

Iloisen kokoelmamme  tiskirätit, keittiöpyyhkeet, tarjottimet, tekstiilit ja lahjatavarat ovat erittäin pitkäikäisiä sekä tehty täysin kierrätettävistä ja biohajoavista orgaanisista materiaaleista. Tarjoamme tuotteita joita voi yksilöllistää täysin omin teemoin, viestin ja kuosein – täydellisiä sekä koti- että liikekäyttöön!

_ _ _

Tarinamme juontaa vuoteen 1997, jolloin Susanna ja Mikko Myllymäki yhdistivät yhteisen intohimonsa sunnitteluun ja muotoiluun. Perustajamme, Susanna Myllymäki (Tolonen) painoi omia kuoseja jo lapsuudesta asti isoäitinsä kellarissa. Toinen perustajamme, Mikko Myllymäki on ollut kiinnostunut koneista ja laitteista koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarkka sekä teknologiaan orientoitunut. Nämä kaksi tarinaa yhdistyivät luomaan perustan sille, että voimme MORE JOYn nimen mukaisesti jakaa arkielämäänne iloa.

_ _ _

Susanna

Toimitusjohtaja & Tekstiilisuunnittelija

Susanna painoi omia kuoseja isoäitinsä kellarissa jo lapsena, koska rakasti suunnittelua ja käsillä tekemistä. Myöhemmin hän opiskeli tekstiilisuunnittelua, ja ryhtyi heti valmistuttuaan suunnittelemaan tuotteita, jotka toivat uudenlaista iloa arkeen. Hän halusi suunnitella ja tuottaa tuotteita jotka olisivat kauniita ja käytännöllisiä. Näin syntyivät myös keittiöliinat, jotka ovat ekologisia ja tuottavat kuoseillaan iloa käyttäjilleen. Näin myös ikävältä tuntuva siivous muuttuu mukavammaksi. Nykyään Susanna ja More Joy jakavat kodin sisustamisen ja siivouksen iloa eri puolilla maailmaa. Myös ekologisuus ja jätteettömyys korostuvat kaikessa toiminnassa.

Mikko

Tuotantopäällikkö

Mikko syntyi maaseudulla, jossa kaikkea käsin tekemistä on aina arvostettu ja jossa luonto on ihmistä lähellä. Kiinnostus tekniikkaan ja puutöihin vei Mikon Ruotsiin, jossa hän työskenteli arvostettuna hienopuuseppänä yli kymmenen vuotta. Palattuaan Suomeen hän perusti oman verstaan, jonka myöhemmin yhdisti Susannan yrityksen kanssa. Mikon peräänantamattomuus ja kiinnostus tuotannon kehittämiseen ovat vieneet More Joy:ta kohti kansainvälisiä markkinoita. Mikon suunnittelema ja rakentama automaattinen painolinja tarroituksineen ja pakkauksineen on vertaansa vailla, eikä vastaavaa löydy mistään. Mikolle tärkeintä on tuottaa huippulaatuisia tuotteita ja palvella kaikkia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.