Vastuullisesti Suomesta
Nopea toimitus

Yritys

MORE JOY

More Joy on suomalainen design yritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan tuo iloa arkeen. Meidät tunnetaan hyvästä suunnittelusta, väreistä ja kuoseista, joita painamme kodin käyttötekstiileihin. Päätuotteemme ovat selluloosakuituinen keittiöliina ja -puolipellavainen pyyhe, joita valmistetaan myös useille kansainvälisille asiakkaille alihankintana. Meidät tunnetaan paitsi korkean laadun ja nopeiden toimitusten johdosta, myös ympäristötyöstämme. 

More Joy Oy perustettiin 1997 tuomaan iloa arkeen – juuri Sinulle. Tuotteita ja kuoseja on aina rakennettu kokonaisuuksiksi yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaat ovat yhä edelleen tärkein osa yritystä – vai pitäisikö sanoa, koko yrityksen sydän.

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla, tuottaen pitkän elinkaaren omaavia käyttötuotteita, jotka lopuksi maatuvat kokonaan muuttuen uudeksi kasvuenergiaksi. Ympäristösertifikaatti ISO 14001 ohjaa meillä kaikkea toimintaa. Valitsemme myös jokaisen materiaali- ja väritoimittajan tarkoin kriteerein ja kestävän kehityksen periaatteella. Esimerkiksi tiskirätteihin käytettävä selluloosakuitu tulee kokonaan norjalaisista FSC sertifioiduista metsistä ja pieni puuvillan osuus on intialaista, erittäin lyhytkuituista jätepuuvillaa, joka ei kelpaa muuhun tekstiilituotantoon – tässä tuotteessa jäte käytetään hyödyksi. Olemme myös itse auditoineet Euroopassa toimivan materiaalitehtaan. Toimintamme tukee luonnon monimuotoisuutta myös yhteistyökumppanuuksin SLL ja WWF kautta.

More Joy Oy:n visio on olla maailman tunnetuin ja ympäristöystävällisin tekstiilipainotalo, joka vähentää kertakäyttötuotteiden käyttötarvetta. Viemme tuotteita yli 30 maahan ja tuotamme useita, tunnettuja lisenssimallistoja. Kerro, mitä saamme Sinulle tarjota!

TISKIRÄTIT

Skandinaaviset ja graafiset kuviot tuovat iloa sisustukseen ja arjen keittiötöihin päivittäin.

Ihana tapa piristää arkea ja siivouspäivää – design keittiöliina kodin sävyihin ja sesonkiin sopivalla tavalla

TIIIMIMME

Tutustu meihin

Susanna

TOIMITUSJOHTAJA & TEKSTIILISUUNNITTELIJA

Painoin omia kuoseja isoäitinsä kellarissa jo lapsena, koska rakastin suunnittelua ja käsillä tekemistä. Myöhemmin opiskelin tekstiilisuunnittelua, ja ryhdyin heti valmistumisen jälkeen suunnittelemaan tuotteita, jotka toivat uudenlaista iloa arkeen. Suunnittelin tuotteita, jotka ovat kauniita ja käytännöllisiä. Näin syntyvät myös keittiöliinat, jotka ovat ekologisia ja tuottavat kuoseillaan iloa käyttäjilleen. Ikävältä tuntuva siivouskin muuttuu mukavaksi. Myös ekologisuus ja jätteettömyys korostuu kaikessa toiminnassa aina suunnittelusta lähtien.

Mikko

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Kiinnostus tekniikkaan, peräänantamattomuus ja tuotannon jatkuva kehittäminen ovat meillä vieneet More Joy:ta kohti kansainvälisiä markkinoita. Suunnittelin ja rakensin modernin, automaattisen painolinjan tarroituksineen ja pakkauksineen palvelemaan kasvavaa tuotantoamme. Se on vertaansa vailla, kun halutaan tuottaa huippulaatua niin pieniä kuin suurempiakin määriä. Vastaavaa ei löydy mistään. Meille tärkeintä on tuottaa huippulaatuisia tuotteita ja palvella kaikkia teitä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ostoskori
Hae tuotteet