Siistein tapa tienata

Varainhankintaa yhdistykselle, joukkueelle tai luokalle

Luokkaretki tulossa? Vaatiiko seuran kisamatka rahoitusta? Kyläyhdistyksen katto vuotaa? Monet tärkeät asiat maksavat ja silloin tarvitaan vaivatonta varainkeruuta.

Varainhankinta on helppoa, kun myytävä tuote on hyvä! Me More Joylla haluamme kartuttaa kassaasi tarjoamalla mahdollisuuden myydä tuotetta, jota jokainen koti tarvitsee – valitse varainkeruutuotteeksi More Joy Tiskirätti.

Lähetä meille kuva, logo tai teksti. Me painamme sen ekologiseen ja pitkän käyttöiän omaavaan tiskirättiin, jota on helppo myydä urheiluseuran tapahtumissa tai ovelta ovelle kartuttamaan koululuokan luokkaretkivaroja. Koululuokassa voitte vaikka piirtää ikioman kuvan ja painattaa sen tiskirättiin!

Mihin varainhankintaan More Joy Tiskirätti muun muassa sopii?

Koululuokat

Luokkaretket, leirikoulut, koulun tapahtumat & hyväntekeväisyystempaukset

Yhdistykset

Toimitilojen saneeraus, taide- ja kulttuuriprojektit, tapahtumat, luonnonsuojelu & tilavuokra ja muut juoksevat kulut

Urheiluseurat

Kisamatkat, varusteet ja välineet, kilpailut ja turnaukset, tilojen ylläpito & valmennukset

Miksi More Joy Tiskirätti sopii hyvin varainkeruutuotteeksi?

Haluatko tutustua aiempiin varainkeruutuotteisiimme? Keräsimme niistä muutaman alla olevaan karuselliin

Jääkiekkojunnut Parkano

Maailmanmestari Toni Rajala antoi parkanolaisille junnuille kuvansa käyttöön ja painoimme liinoja myytäväksi jäähallilla ja tapahtumissa.  Maailmalla menestynyt kiekkotähti halusi näin tukea paikkallista harrastustoimintaa.  Junnut nauttivat tuotteen myymisestä tapahtumassa ja yhteisessä myyntipisteessä. Myös paikallinen K-Supermarket osallistui varainkeruuseen myymällä tuotteita junnujoukkuetta tukien. 

Laukolan koulun 4B –luokka

Laukolan koulun 4B- luokka painoi itse piirtämänsä iloisen pöllön tiskirättiin ja keräsi sen avulla leirikoulurahaa.  

Jokilaakson koulun 4B –luokka

Jokilaakson koulun 4B-luokan yhdessä suunnittelema liina on oiva esimerkki siitä, kuinka eri oppiaineita voi yhdistää: biologian tunnilla opitut lintulajit on kuvaamataidon tunnilla muisteltu mieleen ja piirretty paperille. Kaikkien tekemät kuvat on yhdistetty kauniiseen tiskirättiin, jolla luokka pääsi keräämään rahaa leirikouluun Varainkeruuseen on osallistettu koko luokka alusta asti ja yhteisen päämäärän saavuttaminen tiskirätin avulla hankituilla varoilla oli yhdistävä ja palkitseva kokemus.

St. Karins Svensk Skol Årskurs 2

Ruotsinkielisen koulun, St Karins Svenk Skol:n, 2.vuosiluokka päätti painattaa tiskirättiin reseptin ja mikäs olisikaan sen kätevämpää - tämä varainkeruuliina toimii ensin reseptinä, minkä jälkeen kaikki sotkut saa pyyhittyä pois samaisella liinalla. Vain luovuus on rajana painokuvan ja tekstien kanssa. 

Harjavallan yläaste

Harjavallan yläasteella piirrettiin lumiukkoja ja ne painettiin varainkeruuliinaan tyylikkääksi musta-valkoiseksi kokonaisuudeksi. Sama aihe oli Ilmaristen koulun 2A -luokalla, jossa koko luokan lumiukot erilaisine ilmeineen ilahduttavat samalla tiskirätillä. Molempien liinojen takaa löytyvät kiitostarrat, jotka kertovat liinojen ostajille ketä he ostoksellaan tukevat.

Eemeli Koivisto

Varainkeruu ja sponsorien saaminen ovat tärkeitä nuorille urheilijoille. Tässä varainkeruuliinassa komeilee Eemeli Koivisto, vuonna 2004 syntynyt karting-kuljettaja Hämeenkyröstä. Hän aloitti kilpailemisen vasta vuonna 2016 ja heti toisena kartingkautena vuonna 2017 Eemeli voitti junioreiden Suomen Kartingliiton mestaruuden. Eemelin kuva on painettu digitaalisesti ja se on mahdollistanut monivärisen toteutuksen vailla rajoitteita. Toivotamme menestystä Eemelille!

Arvioi laskurimme avulla kuinka monta tiskirättiä teidän tulisi myydä saavuttaaksenne tavoitteenne

Miten varainkeruuprosessi käytännössä etenee kanssamme?

Hyvin yksinkertaisesti!  

Mikäli tilaat alle 200 kappaletta, klikkaa tästä. Pääset linkin avulla verkkokaupan puolellemme täyttämään tilauksesi ja itse tuotteet viikon sisään. 

Mikäli tilaat yli 200 kappaletta, lataa alla olevalle tilauslomakkeelle haluamasi kuva tarpeeksi suurena joko JPG- tai PDF- muodossa ja täytä vaadittavat kentät. Me olemme sinuun yhteydessä, jos kuvasi ei esimerkiksi ole tarpeeksi laadukas, sinun ei tarvitse murehtia siitä! Voit myös olla matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä, jos tarvitset apua. 

Tilaa tästä

KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä!