Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Mansikka

Tiskirätti Mansikka

4,80 

Tiskirätti Mansikka tuo kesän keittiöön. Poimi puutarhastasi tai osta torilta pieni kori mansikoita ja liitä tämä liina kortiksi päälle. Mahtava mökkituliainen on valmis.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti Mansikka on ekologinen ja ihana siivousliina mansikoiden tai mehustamisen jälkeen. Kun mansikanpunaista mehua on pöydällä, se kannattaa heti pyyhkiä pois. Huuhtele tiskirätti ja taas sujuu työ mansikoiden kanssa. Mansikkalajeja on monia: Polkka, joka on suosituin mansikkalajike, kypsyy keskikesällä. Marjat ovat suuria, pyöreitä ja punaisia. Polka on hyvin kestävä ja sopii hillo- sekä pakastemarjaksi. Polkan maku on raikas mutta makea. Sonata on koko satokauden marja. Ominaisuuksiltaan se on Polkan kaltainen, marjat ovat hieman kookkaammat. Bounty on myöhäinen lajike. Marjat ovat kiinteitä ja sisustaa myöten punaisia. Bounty on pidetty pakaste- ja säilöntämarja. Bounty mansikasta tehty hillo on vertaansa vailla. Senga Sengana on keskiaikainen lajike. Sen marjat ovat voimakkaan punaisia, maku aromikas ja happoinen. Tämä on suomalaisille mansikan poimijoille ja kasvattajille Polkan lisäksi tunnetuin marja. Sitä löytyy myös monista kotipuutarhoista. Malviina on uusi myöhäinen mansikkalajike. Marjat ovat suurehkoja tai isoja, kiinteitä, kiiltäviä, maku hapahko, maku parhaimmillaan mahdollisimman kypsänä. Kypsänä maku “vanhanajan mansikka”.

Tiskirätti Mansikka sopii vaikka mansikkahillon kanssa annettavaksi lahjaksi. Tai mikset leipoisi mansikkakakkua jollain uudella mansikkaleivonnaisen reseptillä ja vie naapurille maistiaisia.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)

Tuotetunnus: 4443

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: lahja ystävälle, mansikka, tuparilahja

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet