Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Ilvesduo

Tiskirätti Ilvesduo

4,80 

Veljekset kuin ilvekset sanoi isoäiti joskus. Tässä keittiöliinassa kaverukset ovat levollisina ja tuottavat iloa luontoystävän siivouspäiviin imemällä liat kaikilta pinnoilta.
[FI:
id=”15554″]
Kuvaus

Tiskirätti Ilvesduo on kuvittaja Eila Lammen käsialaa. Ilves eli Lynx Lynx on laajalle levinnyt kissaeläin. Ne elävät pääasiassa pohjoisissa havumetsissä ja aasialaisilla ruohoaroilla sekä pensastoissa. Ilveksellä on tupsukorvat, paksu ja kirjava turkki ja isot, voimakkaat tassut. Sen tunnistaa helposti, jos onnistuu vain näkemään.

Ilves syö hiiriä, jäniksiä ja metsän muita pieneläimiä, joskus jopa sorkkaeläimiä. Se elää pääsääntöisesti yksin ja liikkuu öisin tai hämärään aikaan. Ihminen näkee ilveksiä äärimmäisen harvoin luonnossa. Ilveksen lisääntyvyys ei ole vahva, sillä naaras synnyttää vain muutaman poikasen vuodessa.

Vanhoissa kansantarinoissa ja saduissa ilvekset esiintyvät harvoin, mutta Suomessa suuren suosion saavutti elokuva Poika ja Ilves. Sen sijaan vaakunoissa ilves esiintyy ja se on myös Kanta-Hämeen maakuntaeläin. Lisäksi meillä on tähdistö Lynx, joka on vaikeasti hahmotettava. Se sijaitsee Otavan vasemmalla puolella.

 

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

, , , , ,

Väri

Beige, Harmaa, Keltainen, Oranssi, Ruskea, Valkoinen, Vihreä

Teema

, , , , , ,

Tuotetunnus: 8199

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: #madeinfinland, Eila Lampi, Ilvekset, ilves, kissat, kompostoituva, maatuva, villieläin, ympäristöystävällinen

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet