Vastuullisesti Suomesta
Irish coffee tiskirätti

Irish coffee tiskirätti

4,80 

Jäälatte, Vaniljalatte, Kermakaakao tai mikä tahansa herkkujuoma tästä tuleekaan mieleen. Siivous ainakin sujuu tällä liinalla, olipa tahra sitten millainen tahansa.
[FI:
id=”15554″]
Kuvaus

Cafe Latte, Cappucino, Irish Coffee, kermakahvi, Kaakao, Rommikahvi, Vaniljakaakao, Jääkahvi, Kinuskikahvi, Siirappikahvi tai mikä vaan maustettu jälkiruokajuoma ja herkutteluhetki on taattu. Jos rakastat erilaisia kahvi- ja kaakaonautintoja, niin tämä tiskirätti on juuri oikea väline oman keittiön siivoukseen. Fiandiastan suunnittelema kuva on painettu kokonaan maatuvaan, mutta todella pitkän elinkaaren siivousliinaan, joten se ilahduttaa pitkään. Kun olet valmistanut kahvisi ja heität biokompostiin märät purut, sinne voi laittaa tämänkin liinan kun joskus tulee luopumisen aika. ja liina kestää pesua koneessa ja tiskikoneessakin. Kahvimuki tiskikoneeseen ja liina mukaan. Molemmat ovat puhtaina sitten taas seuraavaan kahvihetkeen.

Voit tehdä myös kivan lahjan ystävälle kokoamalla kahviherkkuja kauniiseen lahjakassiin herkkukaupasta ja viimeistelet lahjan tällä liinalla. Pakkaa erilaisia  kahvipapuja, jauhettuja kahvipapuja, makusiirappia, ja koristetarvikkeita yhteen. Joka barista arvostaa tällaista lahjaa. Jos kotona on italialainen kahvikone, ei sitä oikein muulla voi enää pyyhkiäkään.

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

,

Väri

Beige, Muu, Ruskea, Valkoinen

Teema

, ,

Tuotetunnus: 9752

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: herkku, jälkiruoka, kahvi, kermakahvi, kinuski, latte, suklaa, suklaakahvi

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet