Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti 100 % Christmas

Tiskirätti 100 % Christmas

4,80 

Tiskirätti 100 % Christmas on painettu joulunpunaisella värillä. Tuote siivittää siivousta joulun alla – laula ja siivoa, siitä syntyy joulu. Pelaa kortteja ja tapaa ystäviä ja perhettäsi, siitäkin syntyy joulu.
Kuvaus

Tämä selluloosakuituinen siivousliina on valmistettu norjalaisesta FSC-sertifioidusta ja maailman puhtaimmasta selluloosasta. Mukaan on laitettu intialaista puuvillakuitua, joka on jätettä eli liian lyhytkuituista, että sitä voi käyttää puuvillalangan valmistuksessa. Tähän joululiinaan on siis kierrätetty kaikkea hyvää. Itse tarina on painettu kokonaan vedettömillä väreillä. Se viimeistelee liinan ja tekee siivousliinasta oivan lahjatuotteen. Liinan voi kääriä joulukukan ympärille, laittaa kortiksi paketin päälle tai antaa sellaisenaan. Laita liina vaikka naapurin postilaatikkoon tuomaan jouluiloa ja muistuttamaan traditioista. Tämä sopii vaikka englanninkielen opettajalle kiitokseksi kuluneesta lukukaudesta. Onko vaihto-oppilasvuoden osoitteet vielä tallessa? Laita liina korttina matkaan ja kiitä ihanista muistoista. Kaveriksi Tiskirätti 100 % christmas liianalle voit ostaa vaikka hieman kukkia. Avainlipputuote.

Luonnonkuituinen keittiöliina, kotoisasti tiskirätti, on pitkän elinkaaren tuote: Se kestää käyttöä, sitä voi pestä, keittää, huuhdella ja käyttää aina uudelleen. Lopulta tuotteen voi hävittää biojätteenä. Paras ja ympäristöystävällisin tapa pestä ja raikastaa liina: Laita keittiöliina leveänä tiskialtaaseen. Ripottele päälle soodaa, laita pieni määrä kirkasta ruokaetikkaa ja anna kuohua. Kun kuohuminen loppuu, huuhtelee viileällä vedellä ja ripusta kuivumaan. Tuoksu on raikas uudelleen käytettäväksi.

Paras vinkki hävittämiselle on kiertää kostea keittiöliina eli tiskirätti kaupasta ostetun tuoreen ja mullassa kasvavan yrtin tai kukkaruukussa olevan juurakon ympärille ja istuttaa yrtti tai kukka uudelleen hengittävään ruukkuun. Näin liina pitää tasaista kosteutta yllä ja edesauttaa kasvuprosessia maatuessaan. Materiaali maatuu kokonaan 24 viikossa. Tiskirätti muuttuu siis uudeksi kasvuenergiaksi. Käytöstä poistuvia liinoja voi kaivaa myös puutarhaan maatumaan kukkapenkkiin. Kun käytöstä poistuvan tuotteen hävittää biojäteastiassa, se kannattaa pilkkoa muutamaksi pienemmäksi palaseksi maatumisen nopeuttamiseksi. Lue lisää ympäristöystävällisestä siivouksesta blogistamme.

Lisätiedot
Paino 0,010000 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

Teema

Väri

Punainen

Tuotetunnus: 7598

Kategoriat: Joulu, Tiskirätit

Tagit: #biohajoava, 100%, 100% joulu, ekologinen, joulu, punainen, sanonnat, siivousliina, tiskirätti

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet