Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Tomaatti

Tiskirätti Tomaatti

4,80 

Tiskirätti Tomaatti on kuin suoraan italialaisesta keittiön puutarhasta poimittu. Kun seuraavan kerran teet itse pizzaa, pastaa tai tomaattikeittoa – pyyhi roiskeet tällä liinalla. Tai voihan tätä liinaa käyttää korttinakin, kun keräät pastaa, oliiviöljyä ja muuta herkkua vaikkapa tupaantuliaisiin lahjaksi.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti Tomaatti on kuin Närpiön puutarhan parasta tomaattisatoa. Juuri poimittu tomaatti on makea ja houkuttelee kokkailemaan kreikkalaisia salaatteja, italialaista tomaattikeittoa, paahdettua uunitomaattia vahvalla juustolla, aurajuustolla täytettyjä tomaattipihvejä ja mikä olisikaan grillattua tomaattia parempaa kesällä? Tomaattireseptejä löytyy lehdistä ja niitä on netti pullollaan. Kannattaa hakea omansa vaikkapa tomaattisalsa nimellä.

Tiskirätti Tomaatti on oiva lahja myös kasvihuoneeseen. Kun ystävä kasvattaa tomaatin taimia tai ostaa valmiiksi kasvatetut tomaatin taimet kotimaisilta viljelijöitä, on puuhaa pitkäksi aikaa ja multaroiskeetkin voi siivota tomaatti siivousliinalla. Syksyllä voi tomaattiliinan sitten vaikka kompostoida biokompostissa. Maatumisaika on 24 viikkoa.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)
Categories

,

Väri

Muu, Oranssi, Punainen, Vihreä

Teema

, , , , ,

Tuotetunnus: 0469

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: #keittiöliina, ekologinen, oranssi, tomaatti, vihreä

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet