Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Koli, Ateneum
Uusi

Tiskirätti Koli, Ateneum

4,80 

Tiskirätti Koli kuuluu Ateneumin kokoelmaan. Eero Järnefeltin upea teos on painettu tiskirättiin eli siivousliinaan siivittämään arkisia kotitöitä. Lisäksi tämän vain 10 g painavan liinan voi lähettää kuten postikortin ystävälle. Kevyt pikkulahja sopii taiteen ystävälle ja tulee varmasti käyttöön, kunhan sen malttaa kastella. Saatavilla myös puolipellavainen pyyheliina ja lahjapakkaus, joka on lähetysvalmis lahja.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti Koli, Ateneumin kokoelman helmi ja käyttötuote siivousliinana. Taiteilija Eero Järnefelt maalasi Kolin maisemissa ja tämä alkuperäinen teos on vuodelta 1928. Ateneumin kokoelmiin kuuluvasta teoksesta on painettu tiskirätin lisäksi puolipellavainen keittiöpyyhe Koli sekä tehty Koli lahjapakkaus, joka on valmiiksi pakattu postituslaatikko. Se on viimeistelty Koli tarralla, johon voi halutessaan kirjoittaa oman viestin lahjan saajalle.

Tiskirätti Koli on pieni tuliaiaslahja kenelle tahansa. Näyttelijä Emma Thompssonkin ihastui Kolin maisemiin kuvatessaan Fisherman elokuvaa 2024 talvella.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,1 cm (senttimetri)

Tuotetunnus: 9417

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: koli, luonnonpuisto, siivousliina, tiskirätti Koli

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet