Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Jääkarhu

Tiskirätti Jääkarhu

4,80 

Jääkarhu (Ursus maritimus) on yksi suojelua kaipaava eläin, sillä koko maailmassa niitä on vain noin 30 000 yksilöä. Ilmastonmuutos vaikuttaa myös näiden komeiden karhujen elämään. Yksi ekoteko onkin vaihtaa kertakäyttöiset talouspaperirullat näihin konepestäviin liinoihin, jotka kestävät kuukaudesta toiseen. Liinat ovat myös kokonaan maatuvia eli niistä ei jää jätekuormaa vaan liina maatuu kokonaan. More Joy tukee WWF:n toimintaa vuosittain toimimalla kumppaniyrityksenä ja kiitämme Sinuakin jokaisesta liinahankinnasta.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti Jääkarhu on asiakkaan toiveen mukaan toteutettu liina.

Jääkarhu (Ursus maritimus) on yksi suojelua kaipaava eläin, sillä koko maailmassa niitä on vain noin 30 000 yksilöä. Ilmastonmuutos vaikuttaa myös näiden komeiden karhujen elämään. Yksi ekoteko onkin vaihtaa kertakäyttöiset talouspaperirullat näihin konepestäviin liinoihin, jotka kestävät kuukaudesta toiseen. Liinat ovat myös kokonaan maatuvia eli niistä ei jää jätekuormaa vaan liina maatuu kokonaan biojätteenä 24 viikossa.

More Joy tukee WWF:n toimintaa vuosittain kumppaniyrityksenä. Lahjoitamme 800 € vuosittain järjestön toimintaan ja tuemme luonnon monimuotoisuuden säilymistä, sillä ilmastonmuutos on vakavasti otettava riski meille kaikille. Ilmastonmuutos on myös jääkarhun ylivoimaisesti suurin uhka. Arktisella alueella ilmasto lämpenee viimeisimpien tutkimustulosten mukaan lähes neljä kertaa muuta maapalloa nopeammin. Pohjoinen merijää on vajaassa 40 vuodessa menettänyt noin puolet sekä pinta-alastaan että paksuudestaan.

Jään sulaminen vaikeuttaa jääkarhun elämää erityisesti heikentämällä sen ravinnonsaantia. Tutkimusten mukaan vuoteen 2050 mennessä jääkarhujen määrä voi pienentyä jopa 30  prosentilla jääpeitteen hupenemisen takia. Jääkarhuja uhkaa myös uusien merialueiden avautuminen liiketoiminnalle arktisen merijään sulaessa.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)
Categories

, , , ,

Väri

Beige, Harmaa, Hopea, Sininen, Valkoinen

Teema

, , , , , , ,

Tuotetunnus: 9943

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: artic, ilmastonmuutos, jääkarhu, karhu, luonnonsuojelu, wwf

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet