Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Hevonen ja varsa

Tiskirätti Hevonen ja varsa

4,80 

Tiskirätti Hevonen ja varsa on mitä sopivin siivousliina tallille tai hevosharrastajan kotiin.
Kuvaus

Tiskirätti Hevonen ja varsa on yksi kuvittaja Eila Lammen ihanista eläinaiheisista kuvituksista. Nämä toinen toistaan kauneimmat siivousliinat ovat arjen käyttötuotteita; niillä on erittäin pitkä käyttöikä ja ne voi pestä koneessa, keittää bakteerittomaksi ja pikahuuhdella raikkaaksi vaikka etikalla ihan keittiöaltaassa. Lopuksi tuote kannattaa hävittää biokompostissa tai vielä kestävämmin asettamalla se kukkaruukkuun juuripaakun alle. Näin liina säilyttää kodin viherkasvin kosteutta maatuessaan 24 viikossa.

Jos haluat kuvioida tuotetta vaikkapa liinan käyttäjän nimen lisäämällä, sen voi tehdä tekstiilitussilla. Tai kirjoita vaikka oman hevosen ja varsan nimi liinaan ja tee siitä henkilökohtainen siivousliina juuri näihin tarpeisiin. Tekstiilitussit löytyvät myös meiltä ja saat ne samaan pakettiin – vaikka lahjaksi hevosharrastajalle. Osta kokonainen tussipaketti tai yksittäisiä lempivärejä. Tiskirätti Hevonen ja varsa saavat näin ihana, uuden ilmeen.

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

, , , ,

Väri

Beige, Muu, Oranssi, Ruskea, Vihreä, Yellow

Teema

, , , ,

Tuotetunnus: 8281

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: Eila Lampi, eläin, heppa, hevonen, kompostoituva, lemmikki, pesunkestävä, pikkulahja, siivousliina, tiskirätti, varsa

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet