Vastuullisesti Suomesta
Lahjapakkaus KOLI

Lahjapakkaus KOLI

28,00 

Lahjapakkaus KOLI sisältää keittiöpyyhkeen ja keittiöliinan kauniissa postitusrasiassa, joka on viimeistelty Koli tarralla. Tarraan voi kirjoittaa terveiset lahjan saajalle ja paketti kulkee kotiin saakka XXS matkahuoltopakettina. Sisälle pakkaukseen voimme myös kirjoittaa viestin, jonka laitat tilauksesi viestikenttään. Tämän voit tilata vaikka suoraan ystävälle jo meiltä toimitettuna ja säästät toimituskuluissa.
FI:
Kuvaus

Lahjapakkaus KOLI keittiöpyyhe ja keittiöliina yhdessä ja samassa paketissa. Näyttelijä Emma Thompson kuvasi Fisherman elokuvaa Suomessa 2023 ja ihastui meidän kansallismaisemaan, kuten niin moni muukin paikalla vieraillut turisti. Tuusulassa asunut taiteilija Eero Järnefelt on maalannut useita teoksia Kolilla jo edellisen vuosisadan vaihteessa ja kansallismuseon kokoelmiin kuuluva teos Maisema Kolilta painettiin puolipellavaiseen pyyhkeeseen ja siivousliinaan eli tiskirättiin, jotta me kaikki voimme ihailla teoksia omassa kodissa. Luonnonpuisto Koli sijaitsee itä-Suomessa ja siellä käy vuosittain paljon turisteja. Kolin huipulta avautuvat upeat näköalat, jotka toistuvat myös näissä kodin tekstiileissä.

Lahjapakkaus KOLI keittiöpyyhe ja keittiöliina on postitettava lahja, lahja äidille, lahja isälle tai vaikka tuparilahja uuteen kotiin.  Myös matkamuisto voi olla vastuullisesti tuotettu ja mikä ihanampaa ottaa turistina mukaansa tällainen matkamuisto – todellinen souvenir tuote.

Lisätiedot
Paino 0,155 kg (kilogramma)
Mitat 2,9 × 1,9 × 2,7 cm (senttimetri)

Tuotetunnus: 1145

Kategoriat: Lahjapakkaukset

Tagit: joululahja, keittiöpyyhe, koli, lahja äidille, lahja isälle, opelahja, siivousliina, tiskirätti, tuparilahja

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet