Nämä yleiset ehdot koskevat kaikkia käyttäjiä ja asiakkaita, jotka käyttävät More Joy -verkkosivustoa ja verkkokauppaa. Kaikkien More Joy -verkkokaupan asiakkaiden on oltava 18-vuotiaita, ja/tai yrityksiä joilla on y-tunnus tai arvonlisäverotunniste, ja joilla on pysyvä osoite More Joy Oy:n toimitusalueella.

Verkkokaupassa näkyvät yleiset tuotehinnat ovat tarkoitettu maailmanlaajuisesti yksityisille asiakkaille. Pakkauksen painoon, kokoon ja toimitusosoitteeseen perustuvat postimaksut lisätään hintaan. Hyväksytyt maksutavat yksityisille asiakkaille ovat luottokortit ja PAYTRAIL -palvelu.

Yritykset, joilla on y-tunnus tai arvonlisäverotunniste voivat rekisteröityä, ja ryhtyä virallisksi More Joy -asiakkaiksi henkilökohtaisella tililläan ja yksilöidyllä tukkuhinnalla. Ainoa hyväksytty maksutapa yrityksille on proforma lasku.

Toimitusaika on tavanomaisesti 1-7 työpäivää tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen, mutta toimitusajat voivat vaihdella varastossa olevien tuotemäärien mukaan. More Joy Oy ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilanteessa, jossa viivästyksiä aiheutuu.

Toimitukset lähetetään DHL:llä, Postilla tai muita kuriiripalveluilta hyödyntäen riippuen toimitusosoitteesta. Toimitusten onnistumisen varmistamiseksi tarvitsemme seuraavat tiedot; nimi, yritysnimi (ollessa), katuosoite, maa, sähköposti ja puhelinnumero.

Jos tuote on vahingoittunut tai se on kadonnut toimitettaessa asiakkaalle, logistiikkayrityksellä on pääasiallinen vastuu tuotteista. More Joy Oy ottaa kuitenkin viime kädessä tarvittaessa vastuun toimituksen aikana yksityisille asiakkaille kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista.

Kaikki tilausten peruutukset on tehtävä ottamalla suoraan yhteys asiakaspalveluumme täältä.

Myyntitositteet on tallennettava tuotteiden vikojen ilmenemisen varalle. Yksityisillä EU tai ETA -alueen kansalaisilla on oikeus palauttaa ostokset 14 päivän kuluessa, jos tuote on alkuperäisessä pakkauksessaan eikä tuotetta ole käytetty. Palautettujen tuotteiden on oltava jälleenmyyntiin kelpaavassa kunnossa. Pyydämme että kaikki tuotepalautuksia koskevat pyynnöt lähetettäisiin suoraan asiakaspalveluumme.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme saat tietosuojasivultamme.