Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Vauvalle

Tiskirätti Vauvalle

4,80 

Haluatko onnitella vauvaperhettä ekologisesti ja tunteella? Tämä Vauvaliina on juuri sopiva pikkulahja, jonka voi lähettää vaikkapa kortin asemasta. Kestävälle ja hyvin imukykyiselle liinalle on tarvetta vauvaperheen arjessa, jos liinan vain malttaa kastella! Turvallisesti ekologisin värein painettu liina ei ole vaaraksi, vaikka se joskus hetkellisesti osuisi vauvankin käteen tai kasvoille. Tuote on kokonaan maatuva ja turvallinen käyttää kaikessa pyyhkimisessä.
Kuvaus

Tiskirätti Vauvalle on pienen perheenjäsenen ikioma keittiöliina eli tiskirätti ja siivousliina, joka sopii kaikkeen pyyhkimiseen. Vauvaperheen arki on melkoista siivousta ja tämä imukykyinen liina on helppo pitää esillä ja käytössä koko ajan – jos sen vain raaskii kastella.

Tiskirätti Vauvalle on toteutettu täysin ekologisesti aina painovärejä myöden, joten se on turvallista käyttää eikä haittaa, jos liina osuus joskus vaikka vauvan suupieleen. Liinasta ei irtoa mitään ja se on kokonaan maatuva. Liinan voi hävittää biojätteenä tai vielä ekologisemmin kaivamalla käytöstä poistettavan liinan viherkasvin ruukkuun tai puutarhan kukkapenkkiin, jossa se maatuu kokonaan 24 viikossa möyhentäen samalla multaa.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)
Categories

,

Väri

Beige, Musta, Muu

Tuotetunnus: 1404

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: babyshower, lahja lapselle, lahja vauvalle, lapsi, siivousliina, tiskirätti, vauva, vauvakutsut

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet