Vastuullisesti Suomesta
Lahjapakkaus Laventeli

Lahjapakkaus Laventeli

26,20 

Lahjapakkaus Laventeli sisältää laventeli tiskirätin, laventeli suolasaippuan ja laventeli jalkakylysuolan. Tästäpä siis oiva lahja äidillesi tai kenelle vaan jota haluat muistaa juhlapäivänä.
Kuvaus

Lahjapakkaus laventeli on oivallinen lahja äidille syntymäpäivänä tai mummolle ystävänpäivänä. Tällä ihastuttavalla kokonaisuudella voit myös pelkästään ilahduttaa ystävääsi. Ihana laventeli tiskirätti tuo iloa arkeen, laventeli suolasaippualla voi puhdistaa koko vartalon ja pehmojalat laventeli jalkakylpysuola hoitaa, pehmentää ja rentouttaa kovettuneita ja rasittuneita jalkoja. Valkosavea sisältävä suolasaippua hoitaa ja puhdistaa ihoa ja saa sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Suolasaippualla voi siis pestä kädet ja kasvot sekä meikit kasvoilta. Laventeli suolasaippua sopii myös herkälle ja kuivalle iholle sen ylirasvoittuneen koostumuksen ansiosta.

Suolasaippua ja jalkakylpysuola tuotteet on valmistanut suomalainen yritys Catteco Oy.

Sisällys suolasaippua: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Kaolin (Valkosavi), Lavendula Angustifolia (Eteerinen Laventeliöljy), Backhousia Citriodora Leaf Oil (Eteerinen Sitruunamyrttiöljy), Citrus Dulcis (Eteerinen Appelsiiniöljy), CI 77019, CI 77891 (Micavärit)

*Citral, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Sisällys jalkakylpysuola:

Magnesium Sulfate (Epsom Suola), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Bicarbonate (Sooda), Sodium Cocos Nucifera Oil (Kookosöljy), Lavandula Angustifolia (Eteerinen Laventeliöljy)

*Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Käyttöohje:

Laita reilu ruokalusikka kylpysuolaa lämpimään veteen ja nauti ihanasta jalkakylvystä. Voit käyttää jalkakylpysuolaa myös kylpysuolana koko vartalolle, mikäli sinulla on amme käytössä.

Lisätiedot
Paino 0,175000 kg (kilogramma)
Mitat 2 × 1,7 × 0,3 cm (senttimetri)

Tuotetunnus: 0551

Kategoriat: Lahjapakkaukset

Tagit: Äidille, jalkakylpy, jalkakylpysuola, lahja, laventeli, mummulle, suolasaippua, tiskirätti, Ystävälle

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet