Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Puttiainen

Tiskirätti Puttiainen

4,80 

Golfia rakastava Puttiainen keskittyy jokaiseen lyöntiinsä huolella. Lajille ominaisessa ääntelyssä toistuu ajoittain kuuluva “FORE!” huuto. Luonnelinnut sarjan ehdoton uutuustuote.
FI:
Kuvaus

Kuvittaja Petri Törmanen hauskuuttaa meitä Luonnelinnut tuotesarjallaan. Uusin lintulaji on Puttiainen kevytlatinaksi Pallokolos Kolopallos. Golf on rakas harrastus monille myös Suomessa, joten tällä liinalla ne pallot ja mailat voi kiillottaa huumorin kera. Kun lähdet seuraavan kerran golfkaverin kanssa pelikentälle, ota nippu liinoja mukaasi. Jaa kavereille käytännölliset ja samalla hauskat liinat golfpallon ja golfmailan puhdistukseen. Miksei golfkahvilakin voi ottaa tämän liinan tahrojen pyyhkimiseen mukaan. Rakas harrastus vaatii välineensä. Golfvarusteet voi viimeistellä tällä liinalla ja palkitkaa vaikka voittaja joukostanne vuoden liinoilla, sillä golfkaverille löytyy rinnakkaisia lintuja vaikka kuinka. Tai miksei tämä sovi lahjaksi poikakaverille, isälle, Ukille tai vaarille.

Liinathan ovat tunnetusti pitkän elinkaaren tuotteita. Tätäkin Puttiaista voi pestä koneessa, kuivattaa ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Lopulta se maatuu kokonaan eli ei haittaa, jos liina unohtuu viheriölle. Siellä se maatuu ja parantaa maata, ellei joku pelikaveri sitä jo löydä ja ota omakseen.

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

Väri

Beige, Musta-Valkoinen, Sininen

Teema

, , , , , ,

Tuotetunnus: 7499

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: fore, golf, huumori, keittiöliina, luonnelinnut, maatuva, siivousliina, tiskirätti

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet