Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Pikkupatikka

Tiskirätti Pikkupatikka

4,80 

Luonnon rauhasta ja retkeilystä nauttiva Pikkupatikka pyrähtelee usein luontopoluilla ja muilla rengasmaisilla reiteillä. Se on oiva lahja yhdistettynä vaikkapa termospulloon, heijastimeen tai otsalamppuun. Vaeltelevan vaarinkin käteen sopiva liina, jolla kirkastaa retkikiikarit!
Kuvaus

Tiskirätti Pikkupatikka eli huumorilatinaksi Poluilla Paticois on Luonnelintujen hurmaava uutuus syksylle 2023. Tämä liina sopii retkireppuun ja termospullon ympärille. Sillä voi kuivata kiikari linssit puhtaiksi tai kiillottaa suunnistuskartan niin, että näkee minne mennä. Kun  seikkailet luonnonpuistossa tai luontopoluilla, on tärkeää että retkivarusteet ovat oikeita ja ettei niistä jää jätettä luontoon, jos jotain unohtuu retki- tai telttapaikalle. Ekologinen patikoijan liina voi joskus tippua, mutta se maatuu metsässäkin 24 viikossa kokonaan, eikä jälkeesi jää jätettä. Rengastiet, laavut, retkipyöräily ja rinkka selässä patikointi viehättää yhä useampaa ihmistä. Tämä liina viimeistelee varustuksesi kuntoon.

Tiskirätti Pikkupatikka on koko perheen yhteinen ja monikäyttöinen huoltoliina.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

, , , ,

Väri

Beige, Harmaa, Hopea, Keltainen, Kulta, Lila, Musta, Musta-Valkoinen, Muu, Oranssi, Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Teema

, , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotetunnus: 0360

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: luonnonpuisto, luontopolku, patikoida, pikkupatikka, retkeillä, ulkoilija, ulkoilla

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet