Vastuullisesti Suomesta

Tiskirätti painamaton keltainen

1,25 

Pitkän elinkaaren omaavat ja imukykyiset keittiöliinat on valmistettu norjalaisesta selluloosakuidusta (70 %) ja puuvillasta (30%). Tuotetta voi värjätä ja sen pintaa voidaan kuvioida painamalla ja tulostamalla. Nurjalla puolella on matala pintastruktuuri. Katso hinnasto oman kuvan painattamiselle  
Kuvaus

Luonnonkuituiset liinat on helppo pestä puhtaiksi pesukoneessa 60-90 asteessa. Ekologinen vaihtoehto on laittaa likainen ja mahdollisesti jo tunkkaiselle tuoksuva liina tiskialtaaseen, kaataa hieman soodaa ja kirkasta ruokaetikkaa liinan pintaan, antaa  aineiden kuohua rauhassa. Kylmälla vedellä  huuhtelu ja liina on jälleen käyttövalmis. Rumpukuivausta emme suosittele, sillä luonnonkuidut voivat kutistuvat.

Liinaa voidaan kuvioida myös painamalla ja tulostamalla. Pyydä omalla kuvallasi tarjous myynti@morejoy.fi tai hanki tekstiilitussit omaan askarteluun verkkokaupastamme.

Liina kannattaa hävittää pitkän käytön jälkeen keittiökompostissa. Materiaali hajoaa kokonaan 24 viikossa eikä siitä jää luontoon mitään jälkeä. Lue lisää More Joy ympäristöohjelmastamme.

Lisätiedot
Paino 0,010000 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

Väri

Keltainen

Tuotetunnus: 1244

Kategoriat: Muut tuotteet, Tiskirätit, Tiskirätti painamaton värillinen

Tagit: #biohajoava, keittiöliina, keltainen, kompostoituva, konepestävä, painamaton, sieniliina, siivousliina, tiskirätti, wetex

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet