Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Marjaherkku

Tiskirätti Marjaherkku

4,80 

Ihana reseptivinkki aamun hyvinvointiin. Tiskirätin kuva kertoo millaisista marjoista ja siemenistä terveellinen ja nopea aamupala muodostuu. Liinalla pyyhit nopeasti pois tehosekoittimen tahrat. Lopulta viikkojen käytön jälkeen tuotteen voi hävittää biokompostissa tai vain kääriä ruukkukasvin ympärille ja antaa maatua siellä tasaten kukan kosteutta. Tiskirätilla on monta nimeä; keittiöliina, siivousliina, sieniliina – yhtä kaikki, tuote on pitkän elinkaaren ympäristöystävällinen tuote.
Kuvaus

Marjaherkku keittiöliina on kuin valmis resepti tai vinkki ravitsevaan ja terveelliseen aamupalaan.

Chian siemeniä, luonnonjogurttia, marjoja ja hedelmiä kuten mansikoita, mustikoita, viinimarjoja, vadelmia ja miksei pari tyrnimarjaa tuomaan lisää vitamiineja. Tällä liinalla siivoaa tehosekoittimesta tulleet roiskeet yhdessä hetkessä ja kun liinan huuhtelee nopeasti, se ei ala tuoksumaan tunkkaiselta. Kun viikkoja käytössä olleen liinan haluaa heittää lopulta pois, se kannattaa laittaa pilkottuna biojäteastiaan tai sellaisenaan kietaista kukkivan kukan tai yrtin multapaakun ympärille märkänä ja kukka takaisin ruukkuun. Lina pitää ihanasti kosteutta yllä maatuessaan noin 24 viikossa kokonaan. Tämä tuote ei tuota siis lainkaan jätettä käyttökohteessaan, vaan on hyödyksi vielä hävitettäessä.

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

Väri

Keltainen, Pinkki, Punainen, Sininen, Vihreä

Teema

,

Tuotetunnus: 0162

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: äitienpäivä, ekologinen, keittiöliina, kesä, kestoliina, lahja äidille, mansikka, marjaherkku, mökkituliainen, mustikka, opelahja, pesunkestävä, resepti, ruoka, sieniliina, smoothie, tiskirätti

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet