Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Kulinaristisorsa

Tiskirätti Kulinaristisorsa

4,80 

Ihanat Kulinaristisorsat rakastavat kietoutua punaviinipullon ympärille satiininauhan alle tai ne istuvat meilellään juustotarjottimen päällä. Osta useampi valmiiksi kaappiin ja pikkulahja huumorilla höystettynä on aina valmiina, kun kutsu yllättää.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti Kulinaristisorsa on ihana huumorin ystävälle annettava lahja. Laadukkaat punaviinit ja vaikkapa palkitut Juustoportin juustot puisella tarjottimella ja tämä liina kortiksi päälle. Ranskalaiset punaviinit uudesta sadosta, Italialaiset Piemonten vuosikertaviinit tai täyteläiset Chileläisten viinitilojen tarjoamat nautinnot, joista valita juuri se oikea viini illaksi. Juustoista suosittelemme ehdottomasti palkittuja Brändipähkinää tai Vuohenjuustoa, jotka on tuotettu sveitsiläisiä juustoperinteitä kunnioittaen.

Tiskirätti Kulinaristisorsa on kotimaisen juustotarjottimen viimeistelijä, joita kannattaa pitää pikkulahjana vaikka kaapissa valmiina. Kutsu naapuriin saattaa tulla koska tahansa ja mikä onkaan mukavampi pieni vieminen kuin Luonnelintujen liina herkkujen kanssa.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

Väri

Beige, Harmaa, Hopea, Keltainen, Lila, Musta, Musta-Valkoinen, Muu, Oranssi, Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Teema

, , , , , , , , ,

Tuotetunnus: 7703

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: ekologinen, juusto, keittiöliina, kulinaristi, luonnelinnut, maatuva, punaviini, siivousliina, viini

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet