Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Juurekset

Tiskirätti Juurekset

4,80 

Tiskirätti Kasvikset tuo kaikki keittiön ihanat värit esiin. Tämän liinan kuvista syntyy vaikka juurespata. Osta lahjaksi kauppahallin juureksia ja laita tämä liina päälle viimeistelemään mukavat viemiset niin syyskotiin kuin kesämökille. tai lahjoita ikioma salainen resepti liina kera kaverille.
Kuvaus

Tiskirätti Kasvikset on todella värikäs ja tarjoaa koko satokauden juurekset ja kasvikset kaikki yhdessä: Porkkanat, punasipulit, kesäkurpitsat, valkosipuli, kaali, paprika, munakoiso ja maissi sekä keltaispuli. Siinähän on jo lähes valmis grillausohje tai pataresepti. Voit paahtaa kaikkia näitä uunissa ja soseuttaa vaikka kasviskeitoksi.

Tiskirätti Kasvikset sopii myös puutarhurille lahjaksi. Jos kaveri viljelee palstapuutarhaa, hänellä on siirtolapuutarha, kasvihuone tai pieni piha, sopii tämä siivittämään kasvisten kasvattamista. Kaikki puutarhan hoito ja kasvatus on juuri nyt ajankohtaista. Lähellä tuotetut, omat kasvikset ovat aina myös terveellisiä.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

,

Väri

Beige, Harmaa, Hopea, Keltainen, Kulta, Lila, Musta, Musta-Valkoinen, Muu, Oranssi, Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Teema

, , , , , ,

Tuotetunnus: 9820

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: #puutarha, juurekset, kasvikset, keittiö, värikäs, vihannekset

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet