Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti In My Kitchen 4245

Tiskirätti In My Kitchen 4245

4,80 

Todellisen leipojan ja herkuttelijan siivousliina piristää päivää. Varsin usein nämä liinat päätyvätkin ensin koristeiksi, ennenkuin raaskimme kastella liinoja päiväittäiseen käyttöön. Annamari west on valokuvaaja, joka osaa taitavasti yhdistää herkulliset kuvat ja oivat tekstit niin englanniksi kuin suomeksi. Tämän saman liinan löydät myös suomenkielisenä versiona koodilla 4245.
FI:
Kuvaus

Tiskirätti In My Kitchen kertoo englannin kielellä suklaata rakastavasta leipurista ja hänen asenteestaan.

Tiskirätti In My Kitchen on todellinen käyttötuote, jolla voi siivota leipomisen jäljet keittiöstä yhdellä pyyhkäisyllä. erittäin imukykyinen siivousliina, jonka kuvio luo iloa käyttäjälleen. Leivo, kuorruta muffinsseja ja katso parhaita reseptejä omaa leipomispäivää varten. Sulata suklaa ohjeiden mukaan ja ei haittaa, jos vähän pisaroita pirskahtelee, sillä tällä liinalla voi pyyhkiä kaikenlaiset tahrat pois ja ihan ilman saippuaa, sillä liina on todella imukykyinen.

Lisätiedot
Paino 0,010 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 × 0,01 cm (senttimetri)
Categories

,

Väri

Harmaa, Musta, Muu, Pinkki, Punainen, Ruskea, Vihreä

Teema

, , , , ,

Tuotetunnus: 8373

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: #vaaleanpunainen, biohajoava tiskirätti, ekologinen, herkku, keittiö, keittiöliina, lahja äidille, lahja kokille, lahja leipojalle, maatuva, mansikka, muffinssi, siivousliina, suklaa

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet