Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Ecofriendly

Tiskirätti Ecofriendly

4,80 

Ympäristöä kunnioittavan kaverin lahjaksi sopii mainiosti tämä siivousliina. Kerää luontoaiheisia tuotteita, vegaaniruoksia, lähituotettuja herkkuja ja viimeistele lahja tällä tiskirätillä. Ihana mökkituliainen, sillä tuote kestää käytössä koko kesän ja lopulta se maatuu kompostorissa tai kukkapenkissä. Vihreät arvot ovat meidän kaikkien keskusteluissa ja Ecofriendly liinalla pidät kodin kunnossa. Käytä liinan raikastamiseen sitruunaa tai etikkaa. Luonto kiittää näistä omista kodin pesuaineista. Eli ei turhia konepesuja vaan tiskialtaaseen ja etikkaa, soodaa ja sitruunaa saippuaksi.
Kuvaus

Luonto kuuluu meille kaikille ja sitä tulee kunnioittaa. Kun haluat tukea kestävää kulutusta, voit hankkia myös siivousvälineet sen mukaisesti. Ecofriendly siivousliina eli tiskirätti kestää kuukausia ja sitä voi pestä ja raikastaa myös ympäristöystävällisesti etikalla, keittiösoodalla ja sitruunalla. Kun Siivousliina lopulta on ollut käytössä sen pitkän elinkaaren, tuotteen voi hävittää vastuullisesti kompostoimalla tai vieläkin luontoystävällisemmin kaivamalla omaan kukkapenkkiin tai kiepauttamalla yrttiruukkuun mullan ympärille. Näin liina auttaa kosteuden säilyttämisessä, kunnes maatuu kokonaan 24 viikossa. Tuote on todellinen ympäristöteko ja täysin jätteetön. VAlmsitettu Suomessa norjalaisesta selluloosakuidusta eli todella skandinaavinen ostos.

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

,

Väri

Vihreä

Teema

, , , , , ,

Tuotetunnus: 0131

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: #biohajoava, eco, ecofriendly, kompostoituva, konepestävä, lahja opettajalle, luontoystävällinen, maatuva, siivousliina, vihreä

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet