Vastuullisesti Suomesta
Poistomallien Box
Varasto loppu

Poistomallien Box

20,00 

Toisen roska on toisen aarre, eikö vain? Kokosimme mallistoista poistuneet tiskirätit yhteen laatikkoon, jossa on 30 kpl konepestäviä ja kestäviä liinoja. Normaali hinta on 144 € ja nyt saat yli 86 % alennuksen – näillä koti pysyy siistinä koko vuoden. Huomioithan, että jokainen laatikko on erilainen ja kuvat antavat vain viitteitä sisällöstä. On hyvä myös huomioida, ettei näillä poistotuotteilla ole normaalia palautusoikeutta.
Kuvaus

Poistomallien Box on kokoelma mallistosta poistuvia ja jo useita vuosia valikoimissa olleita keittiöliinoja eli kotoisasti tiskirättejä. Näillä siivoaa kotia jo yhden vuoden vaikka olisi kuinka ahkera. Normaalihintainen laatikko on 144 € ja nyt hinta alle kaikkien tukkuhintojen 20 €. Me olemme sitä mieltä, että kierrättäminen kannattaa aina ja siksi huipputarjous on voimassa niin kauan kuin laatikoita riittää.  Säästä 86 prosenttia, ihan huippualennus,  ja osta kerralla vaikka parikin laatikkoa.

Poistomallien Box sisältää pääsääntöisesti aina yhden kutakin mallia eli vaihtelua ja ilottelua riittää ihan kaikille perheesi jäsenille.

Lisätiedot
Paino 0,400 kg (kilogramma)
Mitat 29,4 × 19,4 × 8,7 cm (senttimetri)
Categories

, ,

Tuotetunnus: Outlet LTK

Kategoriat: Poistotuotteet

Tagit: aletuote, huippualennus, mallistopoisto, outlet, poistotuote

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet