Vastuullisesti Suomesta
Kettuperhe tiskirätti

Kettuperhe tiskirätti

4,80 

Syksyn värit ihanassa Kettuaiheisessa liinassa. Siivoa lasten kanssa yhdessä ja kertokaa vaikka samalla kettusatuja.
Kuvaus

Ihana syksyn väreissä hehkuva Kettupari tai kettuperhe saa mielen iloiseksi. Kettu (vulpes vulpes) on koiraeläin ja siksi varmasti pidämme siitä niin paljon. Väriltään kettu on tavallisesti punaruskea ja sävy voi vaihdella vaalean kellanruskeasta hyvinkin syvänpunaiseen. Findiasta suunnitteli tämän hellyttävän Kettuperhe tiskirätin juuri syksyä piristämään. Syksyllähän ketut painavat hieman enemmän, jotta ne selviäisivät paremmin tulevasta ja kylmästä talvesta.

Ketun vanha nimi suomessa on repo. Lapsille on myös kerrottu satuja siitä, että revontulet syntyvät, kun kettu huiskii hännällään. Tuliketuista puhuttiin saaliina, joka oli arvokas, sillä nahan sanottiin loistavan pimeässä.  

Kansantarinoissa kettu kuvataan usein viekkaaksi ja ovelaksi. Se käyttääkin muiden rakentamia pesiä hyväkseen niin poikasille kuin ruokavarastoilleen. Eikä kettuja ole metsästetty kovin paljoa, sillä se osaa piiloutua ovelasti. Nykyään on myös paljon citykettuja, jotka ovat hyvin kesyyntyneitä. Sattuipa kerran kettu nukkumaan eläintieteellisen laitoksen ikkunan allakin Helsingissä. Kaupungeissa ketuista myös pidetään siitä syystä, että ne luontaisesti pitävät kanikantaa kurissa saalistamalla niitä ruoaksi. Näin ketut ovat omalla tavallaan jo hyötyeläimiä.

 

Lisätiedot
Paino 0,011 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Brand

Categories

, , , , ,

Väri

Beige, Keltainen, Kulta, Oranssi, Punainen, Ruskea, Valkoinen, Vihreä, Yellow

Teema

, , , , ,

Tuotetunnus: 9745

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: eläin, keittiöliina, kettu, luonto, luontoystävällinen, oranssi, siivousliina, syksy, tiskiliina

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet