Vastuullisesti Suomesta
Kasvojen puhdistusliina violetti 12 kpl

Kasvojen puhdistusliina violetti 12 kpl

6,80 

Kostuta liina pehmeäksi vedellä tai luontoystävällisellä meikinpoistonesteellä. Pyyhi kasvojen iho ja silmät hellävaraisesti. Huuhtele ja käytä uudelleen. Kerää käytetyt liinat pieneen pesupussiin. Voit kiehauttaa ne puhtaassa vedessä, jossa on pari tippaa valkaisevaa sitruunan mehua. Näin liinat pysyvät raikkaina ja niitä on mukava käyttää uudelleen ja uudelleen. Pitkän elinkaarensa jälkeen liinat voi hävittää kompostoimalla ja ne maatuvat 24 viikossa. Materiaali: Puhdas selluloosa-puuvillakuitu.
Kuvaus

Kasvojen puhdistusliinan materiaalina on norjalainen FSC-sertifioitu selluloosakuitu (70%) sekä puuvillakuitu jäte (30%), jota ei voida hyödyntää missään tekstiiliteollisuuden jatkojalostuksessa. Tässä materiaalissa jäte tulee hyötykäyttöön. Kasvoliinojen materiaali valmistetaan patentilla kahdessa eurooppalaisessa tehtaassa, joissa käytetään ainoastaan hajoavia, luonnon materiaaleja. Kasvojen puhdistusliina on erittäin imukykyinen huokoisen rakenteensa ansiosta. Materiaali kestää hyvin käyttöä ja sen voi huuhdella, pestä ja jopa keittää uudelleen käyttöön.

Paras tapa tuotteen käytölle on kostuttaa se vedellä tai meikin puhdistukseen tarkoitetulla nesteellä tai öljyllä. Tämän jälkeen ihon voi puhdistaa siihen kertyneestä pölystä ja epäpuhtauksista. Kun puhdistaa meikkiä, voi kasvojen puhdistusliina huuhdella välillä, lisätä puhdistavaa nestettä ja jatkaa. Materiaali ei nukkaa lainkaan ja siksi se on ihanteellinen myös ripsien puhdistuksessa. Suosittelemme keräämään viikon aikana käytetyt ja huuhdellut liinat kylpyhuoneessa kauniiseen, vaikka keraamiseen kulhoon. Siitä ne on helppo kerran viikossa laittaa kattilaan ja kiehauttaa kunnolla puhtaiksi ja raikkaiksi, uudelleen käytettäviksi.

Kasvojen puhdistuliinat hävitetään biojätteenä ja ne voi yhtä hyvin piilottaa kukkaruukkuun maatumaan ja tuomaan hetken tasaista kosteutta myös viherkasveille. Maatuminen tapahtuu 24 viikossa.

Kasvojen puhdistusliinat (12 kpl) on pakattu kierrätettävään rasiaan. Tämän raisan puhdistusliinat riittävät noin 3-4 kk:n käyttöön. Tutustu tarkemmin tuotteeseen blogissamme.

Lisätiedot
Mitat 6,5 × 6,5 × 3,5 cm (senttimetri)
Categories

Tuotetunnus: 2562

Kategoriat: Kasvojen puhdistusliinat

Tagit: kasvojen puhdistus, lila, maatuva, meikinpoistoliina, pestävä, pestävä meikinpoistoliina, pestävä vanulappu, puhdistusliinat, vanulappu

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet