Ale!

Lahjapakkaus Kalatrio: tarjotin, keittiöpyyhe, keittiöliina ja pakettikortti

46,80  42,00 

Kotimaisessa koivuviilutarjottimessa ja ekologisessa keittiöliinassa toistuvat suunnittelija Susanna Myllymäen mustavalkoiset, modernit kalakuviot. Niille tuo vastapainoa Tiia Erosen suunnittelema Horisontti keittiöpyyhe, joka on puolipellavaa. Lahjan viimeistelee kesäinen yrttikortti, johon voimme kirjoittaa viestisi lahjan saajalle. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa.

10 varastossa

Kalatrio tarjotin on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta laminoimalla kuva pesunkestäväksi pinnaksi vanerin päälle. Tarjottimen pyyhkii helposti puhtaaksi, mutta sen voi halutessaan myös konepestä pikaohjelmalla.

Susanna Myllymäen suunnittelma kalakuosi toistuu ekologisessa keittiöliinassa, joka on selluloosakuidun ja puuvillan sekoitetta. Liinaa voi keittää, pestä koneessa ja käyttää yhä uudelleen. Kun liinan haluaa vaihtaa uuteen, se kannattaa hävittää kompostorissa tai kaivamalla suoraan kasvimaahan tai kukkapenkkiin, jossa se maatuu 24 viikossa. Tuotteesta ei jää lainkaan jätettä, vaan se toimii taas uuden kasvun mahdollistajana.

Yrttiaiheinen kortti on kuin pikantti viimeistely kesäiseen kalamiehen lahjaan – kirjoitamme siihen mielellämme viestisi, jos haluat meidän toimittavan lahjan suoraan sen saajalle. Näin säästät omaa aikaasi ja ilahdutat mukavalla tavalla lahjan vastaanottajaa.

Lahja toimitetaan kauniisti ekologiseen lahjapaperiin paketoituna postitse tai matkahuollon lähimpään noutopisteeseen.

Lisätiedot

Paino 0.410 kg
Mitat 32 × 32 × 4 cm
Kategoriat

, ,

Väri

,

Teema

,

Saatat myös pitää...