Ale!

Lahjapakkaus Pupuloikka: tarjotin, keittiöpyyhe, tiskirätti ja pakettikortti

56,80  49,90 

Pupuloikka tarjotin on Tuula Vilénin suunnittelema ja materiaalina on laminoitu, kotimainen koivuviilu. Kaunis mustavalkoinen pupukuosi toistuu puolipellavaisessa pyyhkeessä ja ekologisessa keittiöliinassa. Saman sarja kortti viimeistelee tyylikkään lahjan.

9 varastossa

Tuula Vilén on suunnitellut kauniin, mustavalkoisen Pupuloikka-kuosin, jossa metsäjänis liikkuu ketterästi. Kuosia on käytetty kotimaisessa koivuvaneritarjottimessa, jossa monta ohutta vanerikerrosta yhdistyvät laminoituun kuosiin. Tarjotin kestää hyvin kulutusta ja sen voi pitää puhtaana pyyhkimällä tai pesemällä lämpimässä vedessä (myös nopea konepesu on mahdollinen).

Puolipellavainen keittiöpyyhe on painettu samalla kuosilla ja ekologinen keittiöpyyhe sekä saman sarjan pakettikortti viimeistelevät kokonaisuuden. Kerro meille, mitä haluat tekstiksi korttiin ja kirjoitamme sen puolestasi. Näin saat lahjan vaivatta suoraan vastaanottajalle ja säästät myös omaa aikaasi.

Käytämme tuotteiden painossa vesipohjaisia painovärejä, joita ei ole testattu eläimillä. Ne säilyttävät tekstiilien pinnan joustavana, aitona ja imukykyisenä. Tekstiilit voi turvallisesti hävittää biojätteenä pitkän elinkaaren jälkeen – pellavahan vain paranee käytössä ja tuo monta vuotta iloa käyttäjälleen.

Lisätiedot

Paino 0.510 kg
Mitat 42 × 32 × 4 cm
Kategoriat

, ,

Väri

Teema

,

Saatat myös pitää...

  • Tiskirätti Finlayson, Pupu

    3,80 
  • Tiskirätti Finlayson, Kettu

    3,80