Lahjapakkaus Klapi: saunatyyny ja löylypallo

38,00 

Pakattu valmiiksi lahjaksi kauniiseen musta-valkoiseen lahjapaperiin ja viimeistelty kortilla. Jos haluat, voimme kirjoittaa kortin puolestasi ja toimittaa lahjan suoraan haluamaasi osoitteeseen. Helppoa, eikö totta?

10 varastossa

Pellavainen Klapi sarjan saunatyyny on Susanna Myllymäen suunnittelema ja Jokipiin pellavakutomon kotimaassa valmistama. Saunatyyny sopii hyvin laudeliinan pariksi saunaan. Klapi tuotesarja sai lanseeraustilaisuuden yhteydessä Design From Finland merkin ja tuotteet on valmistettu kokonaan kotimaassa. Tyynyn täytteenä on paloturvallinen vanu ja se ei paakkunnu pesussakaan. Tyynyn voi huoletta pestä vaikka jokaisen käyttökeran jälkeen ja se pysyy ryhdikkäänä vuodesta toiseen.

Löylypallo syntyi modernin, mutta käytettävän lahjan ajatuksesta – jotain heille, joilla on jo kaikkea. Suomessa saunotaan satoja kertoja vuodessa ja saunaan halutaan raikkaita, perinteisiä tuoksuja ilman kemikaaleja. Juhannusvihdat ja koivun tuoksu ovat jo lähes nostalgisia. More Joy Oy työllistää Pirkanmaalla 4H-nuoria, jotka keräävät kesällä maanomistajilta saaduilla luvilla koivunlehtiä, kuivaavat ne ja pakkaavat suursäkkeihin. Tehtaalla lehdet purkitetaan yhdessä teräksisen löylypallon kanssa lahjapakkauksiin.

Klapisarjan kuosi syntyi maalla, metsän keskelle pinottujen klapipinojen ohitse kulkiessa. Modernisoitu kuosi ja valittu väritys sopii hyvin myös moderniin mustaan kaupunkisaunaan. Pellava on materiaalina erittäin kestävä ja mitä enemmän sitä pesee ja pitää, sitä paremmaksi se muotoutuu.

Pakkaus sisältää yhden tyynyn ja yhden löylypallon.

Lisätiedot

Mitat 25 × 45 cm
Väri

Teema

Kategoriat