Pestävä kasvosuoja valkoisella pyöreällä kuminauhalla

14,20 

Kaksinkertaisesta ja valkaisemattomasta puuvillakankaasta tehty suoja on valmiiksi desinfioitu ja sen voi ottaa turvallisesti heti käyttöön. Tuotteen mukana on tekstillinen turva- ja käyttöohje (suomi/ruotsi/englanti). Tuote suojaa pärskeiltä ja luo turvaa pakollisiin kaupassakäynteihin, työmatkoihin ruuhkassa ja ulkoiluun myös siitepölyaikoina. Suojan käyttö ei suojaa 100 % virustartunnoilta vaan ennaltaehkäisee tehokkaasti pärskeiden leviämistä.

Huomioithan että hygieniatuotteella ei ole palautusoikeutta.

Kasvosuoja on valmistettu kaksinkertaisesta ja 150/180 g vahvasta, valkaisemattomasta puuvillakankaasta joka on esipestyä ja valmiiksi kutistettua. Korvan taakse laittetava lenkki on 90 asteen vesipesua kestävä, pyöreä musta tai valkoinen kuminauhanyöri. Valmis tuote on kuumadesinfioitu ja pakattu turvallisesti puhtaaseen, suljettuun ja yksittäiseen muovipakkaukseen. Kasvosuojan reunoissa on vahvistettu tikkaus, jolloin tuotteen saumojen repeäminen puettaessa estyy ja kuminauha pysyy oikeassa paikassa tukevasti. Nenän päällä ei ole metallista tai muovista kiristysmateriaalia, sillä muotoilu on toteutettu mahdollisimman tarkasti istuvaksi. Näin tuote kestää myös useita kymmeniä käyttökertoja. Kankainen kasvosuoja puetaan tarttumalla ainoastaan kuminauhanyöreihin, jotka asetetaan korvien taakse. Kuminauha on säädettävissä kireämmäksi helposti solmimalla. Tuote kestää 90 asteen pesun ja desinfioinnin. Kotona tuote on helpoin ja nopein desinfioida keittämällä kiehuvassa vedessä kaksi minuuttia.

Miksi tuote on luonnonvalkoinen? Siksi, että vältämme näin mahdolliset väriainekemikaalit, joita värjätyissä ja teollisesti painetuissa kankaissa usein on. Tuotteessa ei myöskään ole mitään kovike- tai liimakankaita turvallisuussyistä. Näin tuote on helppo ja turvallinen hengittää.

Käsien huolellinen peseminen saippualla ja kankaisen suojamaskin vaihtaminen usein sekä sen desinfiointi tai pesu 90 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen on erityisen tärkeää. Vain siten voi suojata itseään ja läheisiään pärsketartunnoilta. Kun tulet kaupasta ja riisut suojaimen, sen paikka ei ole eteisen hyllyllä vaan pesupisteessä – pieni, nopea kiehautus ja suoja kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. Siksi kannattaa hankkia useampia itselleen parhaiten sopivia maskeja. Pidetään huolta toisistamme ja vältetään kaikkea turhaa koskettelua.

Tuotteen on suunnitellut muotoilija Susanna Myllymäki. Kasvosuoja on valmistettu pirkanmaalla ja valmistuksen jälkeen kuumadesinfioitu ja pakattu Parkanossa. Suojia on myös sosiaalitoimen ja terveydenhuollon ammattikäytössä.

Tuotteesta voi tiedustella Susanna Myllymäeltä suoraan numerosta +358 50 589 9799 ja pyrimme olemaan tavoitettavissa kello 8-21 joka päivä.

Lisätiedot

Paino 0.013 kg
Mitat 24 × 14 cm
Kategoriat