Vastuullisesti Suomesta
Tiskirätti Bloom blue, Sweetgum

Tiskirätti Bloom blue, Sweetgum

4,80 

Uppoudu utuisen kesäiseen päiväuneen, jossa mehiläiset surisevat, kukat tuoksuvat ja lempeä lounatuuli puhaltaa. Suunnittelija Sandra Venuksen suunnittelema upea hennon sininen Tiskirätti Bloom Blue Sweetgum tuo raikkaan skandinaavisen tuulahduksen kotisi keittiöön.
Kuvaus

Jokainen keittiö ansaitsee tiskirätin, joka on kaunis ja käytännöllinen. Kenelle sinä antaisit lahjaksi kauniin sinisen Bloom Blue Sweetgum Tiskirätin? Vai koristaisitko sillä mieluummin omaa keittiötäsi?

Tiskirätti Bloom Blue Sweetgum on valmistettu tehtaallamme Parkanossa, jossa suunnittelemme ja painamme kaikki tuotteemme. Tiskirättimme ovat kestäviä, konepestäviä ja erittäin imukykyisiä. Siivousliinamme valmistetaan vastuullisesti FSC-sertifioidun metsän selluloosakuidusta ja intialaisesta jätepuuvillasta, joten ne ovat 100 % biohajoavia. Liina jatkaakin varsinaisen käyttönsä jälkeen elämää vaikka kasvualustana!

Käyttöesineetkin voivat olla kauniita! More Joy haluaa tuoda iloa arkeesi kauniiden arkisten käyttötekstiilien, kuten tiskirättien muodossa. Uskomme, että kauneutta voi sisällyttää kaikkiin kodin esineisiin. Meidät tunnetaankin hyvästä suunnittelusta sekä mitä mielikuvituksellisimmista kauniista ja joskus myös hauskoista kuoseista.

Lisätiedot
Paino 0,011000 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 17 cm (senttimetri)
Categories

Teema

, ,

Väri

Sininen

Tuotetunnus: 6423

Kategoriat: Tiskirätit

Tagit: ampiainen, decaying, ekoliina, ekologinen, kompostoituva, kukka, mehiläinen, sininen, sweetgum, tiskirätti

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet