Vastuullisesti Suomesta
Nopea toimitus
Kalenteripyyhe 2023 lahjapakkaus

Kalenteripyyhe 2023 lahjapakkaus

24,00 

Kalenteripyyhe 2023 Luonnelinnut on pakattu valmiiksi lahjaksi koko vuoden keittiöliinojen kanssa, joita voi vaihtaa aina sesongin mukaan. Kalenteripyyhe 2023 on helppo ja aina käsillä oleva päivyri, josta tarkastaa pyhät. Siihen voi kirjailla tai tekstiilitussilla merkitä vaikka perheen juhlat: vastasyntyneen vauvan nimi, hääparin nimet oikealle päivämäärälle, lomapaikkakunnat jne. Vuosien jälkeenkin on ihana palata muistoihin yhä uudelleen. Kuusi keittiöliinaa riittää kestävän kulutuksen vuoteen mainiosti.
Kuvaus

Kalenteripyyhe 2023 on painettu kokonaan vedettömillä väreillä korkealaatuiselle ja paksulle puolipellavalle. Se on pakattu valmislahjaksi koko vuoden keittiöliinojen eli tiskirättien kanssa. Tiskirättejä voi vaihtaa aina sesongin mukaan. Pakkauksessa on kuusi erilaista tiskirättiä. Ne kestävät hyvin koko vuoden kulutusta. Kannattaa aloittaa oma kestävän kulutuksen vuosi juuri nyt.

Tiskirätti ei tuoksu tunkkaiselle, kun sen huuhtelee. Jokaisen keittiökaapista löytyy tähän käyttöön etikkaa: Laita tiskirätti keittiön pesualtaaseen, kaada päälle kirkasta ruokaetikkaa. Anna sen vaikuttaa yhden minuutin ajan. Huuhtele tiskirätti kylmällä vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois. Laita liina kuivumaan tiskikaappiin tai muuten ilmavasti seuraavaa käyttökertaa odottamaan. Näin et käytä turhaan pyykkikonetta tai astianpesukonetta ja lämmintä vettä.

Tiesitkö, että tiskirätin voi vaikka kiehauttaa bakteerittomaksi? Tai kaataa vain kiehuvaa vettä tiskialtaassa lepäävän tiskirätin päälle. Tiskirätti on pitkän elinkaarensa jälkeen biojätettä. Se maatuu kokonaan 24 viikossa. Kalenteri- ja keittiöpyyhe maatuu myös kokonaan. Se on kuitenkin niin pitkäikäinen, että sen voi jättää vaikka perinnöksi lapsille. Pellava ja puolipellava paranevat käytössä. Vuosikymmenestä toiseen pyyhettä voi pestä ja pitää.

Tämän keittiöpyyhkeen meille suunnitteli Seikkadesign. Luonnelintujen ihana huumori toistuu tuotteessa ja tuo iloa koko vuodeksi. Kalenteripyyhe 2023 on helppo ja aina käsillä oleva päivyri, josta tarkastaa pyhät. Isoäidit pitivät vanhan ajan vappukukkaa usein merkkinä siitä, mitä päivää elettiin. Kaunis nuppineula hoitaa saman asian.

Keittiöpyyhkeeseen voi myös kirjailla tai tekstiilitussilla merkitä vaikka perheen juhlat: vastasyntyneen vauvan nimi, hääparin nimet oikealle päivämäärälle, lomapaikkakunnat jne. Vuosien jälkeenkin on ihana palata muistoihin yhä uudelleen. Näin meidän isoäitimme nimikoivat muistot talteen jo 1950-luvulla.  Monella onkin retropyyhkeet vielä tallella.

Keittiöpyyhkeitä ja kalenteripyyhkeitä myös keräillään. Aloita oma keräilyharrastus hankkimalla Kalenteripyyhe 2023. Koristele se omilla tapahtumilla lahjaksi jälkipolville. Lisäksi voit tilata liinoja juuri oman makusi mukana. Haluat kenties useammin uusia siivousliinaa tuomaan piristystä arkeesi. Tiesithän, että nykyään on saatavilla tekstiilitusseja, joita ei tarvitse lainkaan silittää kankaaseen kiinni. Tilaa koko valikoima tusseja ja merkitseminen sujuu nopeasti ja helposti kaikkiin kodin tekstiileihin.

Lisätiedot
Paino 0,140 kg
Mitat 21 × 18 × 2 cm

Tuotetunnus: 3446

Kategoriat: Joulu, Keittiöpyyhkeet, Lahjapakkaukset

Tagit: #kalenteripyyhe, #kalenteripyyhe2023, #lahjapakkaus, #madeinfinland, #painettusuomessa, #pellavapyyhe, #vuosilahja, #vuosipyyhe, avainlippu, avainlipputuote, joululahja, keittiöpyyhe, luonnelinnut

KATSO MYÖS

Lisää ihanuuksia!

Ostoskori
Hae tuotteet