Yritys

Morejoy – Iloa elämään

More Joy on syntynyt tuomaan iloa ja hyväntuulisia tuotteita arkeen. Käyttäjälleen merkki edustaa muutakin, kuin raikkaita, hyväntuulisia kuoseja ja modernia skandinaavista muotoilua. Ennen kaikkea More Joy on viesti elämän pienistä tähtihetkistä – ilosta ja onnesta.

Intohimomme on suunnitella kauniita ja kestäviä käyttöesineitä, joissa näkyy pohjoismainen elämäntyyli ja tunnelma. More Joy on tapa nauttia elämästä ja elää sopusoinnussa luonnon kanssa.

Mallistomme keittiöliinat, tekstiilit ja sisustustavarat valmistetaan 100-prosenttisesti biohajoavista luonnonmateriaaleista, joilla on pitkä elinkaari. Omalla tekstillä tai kuva-aiheella painettuna More Joy -tuotteet välittävät henkilökohtaisen tervehdyksen niin koteihin kuin työpaikoille.

Tarinamme juontaa vuoteen 1997, jolloin päätimme jakaa intohimomme käsillä tekemiseen ja yhdistää lapsuuden unelmamme itse tekemisestä ja yrittäjyydestä.

Lyhyessä ajassa More Joy on valloittanut arjen esteetikkojen sydämet aina Pohjoismaita, Eurooppaa ja Aasiaa myöten. Nauti sinäkin tuotteistamme ja anna niiden tuoda arkeesi iloa.

Susanna ja Mikko Myllymäki

***

Susanna_Myllymaki_valiSusanna Myllymäki toimii suunnittelijana ja toimitusjohtajana.
Luonto ja moderni tyyli ovat hänen tärkeimmät tuotteisiin tuomat elementit.

 

 

Mikko_Myllymaki_valiMikko Myllymäki toimii tuotantopäällikkönä.
Hän nauttii paino- ja tuotantolinjan ekologisesta kehittämisestä.

 

This post is also available in: englanti, saksa